Adviseur duurzaamheid

Duurzaamheid bij Vellekoop & Meesters
Duurzaamheid is voor Vellekoop & Meesters geen modebegrip. Het is ook niet alleen voorbehouden voor de industrie- of milieusector. Onze adviseurs zetten zich al meer dan 25 jaar in voor duurzame IT-oplossingen. Duurzame ICT draait voor ons om oplossingen voor de lange termijn, waarbij flexibiliteit, gebruiksgemak en transparantie voorop staan. Flexibiliteit om ook toekomstige wetswijzigingen eenvoudig te kunnen doorvoeren in het systeem. Gebruiksgemak door bijvoorbeeld de front-end los te koppelen van de back-end, zodat deze makkelijk kan voldoen aan de nieuwste standaards. En transparantie door vanaf het begin ook na te denken over beheermogelijkheden en te laten zien waar besluiten op worden gebaseerd.

Wat kan een adviseur duurzaamheid voor u betekenen?

Duurzaamheid is een aspect van de bedrijfsvoering waar momenteel overal veel aandacht voor is. Niet verwonderlijk ook, gezien de veranderingen aan het klimaat en de noodzaak om dit tot een halt te brengen. Hierdoor is ook duurzame ICT een onderwerp dat bij steeds meer organisaties op de agenda komt te staan. Deze vorm van ICT is ook relatief makkelijk te realiseren. Er moeten dan bijvoorbeeld minder schadelijke stoffen worden gebruikt bij het maken van computers en aanverwante apparatuur. Maar ook moeten organisaties bekijken of hun systemen niet langer kunnen blijven gebruiken. Is het wel nodig om steeds nieuwe systemen aan te schaffen, als de oude systemen ook nog makkelijk langer mee zouden kunnen? Als duurzaamheidsadviseur voor gemeente en andere organisaties kunnen we samen met u bekijken hoe er ook bij u stappen genomen kunnen worden.

Schakel een adviseur voor de duurzaamheid bij uw gemeente in

We werken bij Vellekoop en Meesters voor verschillende soorten organisaties. Zo worden wij ook regelmatig ingezet als duurzaamheidsadviseur bij een gemeente. Ook bij gemeenten kunnen op het gebied van duurzame ICT namelijk grote stappen worden genomen. Wij werken als adviseur duurzaamheid bij een gemeente altijd samen met bestuurders om tot een zo duurzaam mogelijk ICT-plan te komen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. U kunt dan ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen op dit gebied met ons door te nemen. Uiteraard vindt u hier elders op deze website ook meer informatie over. U krijgt dan gelijk een goede indruk van ons bedrijf, onze mensen en onze expertises.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Financiering 13 wekenecho

BIO-specialist

Business analist Werk Participatie en Inkomen

Enterprise architect

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Implementatie verkeersmanagementsysteem

Business analyse implementatie NIPT

Projectarchitect

BIO-specialist

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken