Wet digitale overheid ​

Wet digitale overheid (WDO)
De wet digitale overheid (WDO) is een wet die het gevolg is van de digitalisatie van de Nederlandse overheid. Steeds meer organisaties maken gebruiken van klantportalen en berichtenboxen om diensten te verlenen aan burgers en bedrijven en deze zo inzicht te geven in de status van aanvragen etc. Met de WDO wil men regelen dat burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar kunnen inloggen bij de (semi-) overheid. De wet stelt daarnaast open standaarden verplicht. Hiermee implementeert Nederland de EU richtlijn over toegankelijkheid van overheidswebsites en apps. Maar wat betekent dit voor uw organisatie? Het adviesbureau voor de wet digitale overheid Vellekoop & Meesters kan u helpen deze wet ook bij u te implementeren.

Hoe kunnen wij u helpen als adviseur voor de wet digitale overheid

Met een ruime ervaring op het gebied van de digitale overheid en toegangsverlening (o.a. bij eID-voorzieningen, DigiD-toegang) kunnen de adviseurs van Vellekoop & Meesters helpen bij de implementatie van de WDO voor overheden. Dit kan door het aanpassen van het informatiebeveiligingsbeleid, het in kaart brengen en categoriseren van de (digitale) diensten of bij het invoeren van toegangsmiddelen. We kunnen samen met u bekijken wat er allemaal al goed geregeld is, maar ook welke onderdelen nog aanpassing nodig hebben. Als adviesbureau voor de wet digitale overheid hebben we al voor vele organisaties en instanties onze werkzaamheden uitgevoerd.

Zoekt u een adviseur voor de wet digitale overheid?

Indien u een professioneel adviesbureau voor de wet digitale overheid zoekt, raden wij u aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om met u om tafel te gaan en uw wensen en onze mogelijkheden door te nemen. Ons bureau is ook in te zetten bij het managen van andere projecten, bij het opzetten van goede processen en als adviesbureau voor uw nieuwe strategie. We hebben elders op deze website uitgebreide informatie over ons bureau klaarstaan. Uiteraard kunt u ook altijd met ons bellen of mailen om uw vragen over de wet digitale overheid, of aanverwante zaken, aan ons te stellen.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Procesontwerper Sociaal Medische Zaken

Business analist Werk Participatie en Inkomen

BIO-specialist

Epic owner domein gegevens

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Business analist Werk Participatie en Inkomen

Business analyse implementatie NIPT

Optimaliseren processen asielketen

Programma Wet Straffen en Beschermen

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken