V&M weekend 2022

Wilko Moraal

Xandra Maan

vm-weekend-graffiti

Het laatste volle weekend van augustus. V&M-ers en hun partners staan te trappelen: het is weer tijd voor het V&M Weekend! Dit jaar hebben wij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug (on)veilig gemaakt en ook onze creatieve kant gestimuleerd.

Hints

De voorpret kon al beginnen met de ontvangst van de jaarlijkse hints. De competitie is geopend. Wie ontcijfert de code en weet waar we gaan slapen en wat we gaan doen? Horde één was het decoderen van de ontvangen blob aan cijfers en letters naar leesbare zinnen. Horde twee was het oplossen van de cryptische hints. Maikel bleek hierin de kampioen van 2022!

Mountainbiken

Maar wat gingen we dan precies doen? Ons programma begon als volgt:

Zaterdagmiddag verplaatsen wij zout water over een spoor, door velden waar men palen slaat, langs planten die praten en over een prachtig reliëf.” Volgt u het al? We gingen natuurlijk mountainbiken! Eerst leerden wij de technieken zoals het nemen van bochten, remmen en het rijden over obstakels. Daarna trokken wij door de bossen van Leersum over verschillende delen van de trails. Conclusie: niet iedereen is een mountainbikenatuurtalent, maar gelukkig zijn we er ongeschonden uitgekomen en hebben we een sportieve gezellige middag gehad.  

“Oké oké, mountainbiken is niet zomaar even fietsen…”

Aldus een vermoeide VM-er na de clinic…

Dineren op stand

Zaterdagavond konden wij ‘op stand’ dineren op het landgoed bij het hotel, namelijk in het Maarten Maartenshuis te Doorn. Voorafgaand aan het diner is er een ware bordesfoto gemaakt. Dit paste wel bij de mooie historie die te voelen was in de eetzaal. We besloten de dag met enkele gangen lekker eten en een hoop mooie gesprekken.

De bordesfoto van ‘Het Ministerie van V&M’

Graffiti

De volgende ochtend konden wij onze creatieve kant loslaten tijdens een workshop Graffiti spuiten. Dit deden wij in de hiervoor inspiratievolle omgeving van de legale graffiti walls onder de Galecopperbrug. Wederom leren wij eerst de technieken. Hoe zet je een dikke rechte lijn? Een dunne rechte lijn? Hoe kleur je een vlak in? Hoe maak je een kleurverloop? En hoe zet je een ‘piece’ op? Vervolgens hebben wij deze nieuwverworven skills mogen uitoefenen op drie grote canvasdoeken. Dat belooft veel goeds voor de aankleding van ons kantoor!  

Al met al, een weekend vol gezelligheid, sportiviteit, creativiteit en nog meer gezelligheid. Wilko en Marijke super bedankt voor de organisatie! En alvast sterkte gewenst aan Olaf, die bezig kan gaan met de organisatie van het weekend van 2023 😉. 

Projecten

Projectarchitect

Adviseur Integrale Beveiliging

Inrichten van databeheer en analytics

Information Engineer en XML-contentspecialist

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Financiering 13 wekenecho

Enterprise architect

Projectleider bNC SDG

Business analyse implementatie NIPT

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken