V&M lustrumweekend

Olaf Koopman

Xandra Maan

Voor degenen die het nog niet wisten; wij bestaan dit jaar 30 jaar! Al 30 jaar aan gedegen advies en ondersteuning op het gebied van informatiemanagement binnen de uitvoerende overheid. Hoe vier je zo een mooie prestatie volgens ons nou het beste? Nou, onder andere met een verlengd V&M-weekend! 

uitnodiging lustrum weekend

Dit jaar vertrokken wij al op vrijdagochtend, maar waarheen? Dat heeft iedereen in eerste instantie zelf mogen uitvogelen. Per post kwam de brief met hints. De meeste bollebozen hebben (met of zonder gebruik te maken van de hints geschreven in ‘onzichtbare inkt’) uiteindelijk de Top2000 code gekraakt en kwamen erachter dat we naar de Belgische Ardennen gaan.

Ondanks dat noodweer in Brabant en Limburg ervoor zorgde dat diverse V&M-ers wat vertraging hadden, begonnen we ons weekend met een leuke wandel- en boottocht door de grotten van Remouchamps. Dit werd opgevolgd door opklaringen en een zonnige, culinaire wandeling door het kleinste stadjeter wereld Durbuy. Als laatste onderdeel van de dag mochten we allemaal doorrijden naar ‘ons eigen kasteel’ voor het weekend.

Het chateau was een hele leuke belevenis. Erg gezellig om samen in een accommodatie, zonder andere gasten, te verblijven. 

Op zaterdag vertrokken we met zijn allen naar Dinant, waar we de daredevils mochten uithangen in een hoogteparcours. Daarnaast waren er raadsels op te lossen en vragen te beantwoorden. Niet elk groepje was daar even druk mee 😉 
Na een lekkere lunch in Dinant centrum had iedereen even een paar uur voor zichzelf, zodat we ons konden opladen voor de BBQ van die avond. 

Het was een gezellige avond met vlees, vis, salades, broodjes, geklets, karaoke en vele potjes Just One (een gezelschapsspelletje). Weet je bijvoorbeeld dat ‘dichtbij’ een geschikte hint is voor bijna elk woord dat je moet raden? En dat het heel erg leuk is om te zien hoe verschillend iedereen kan denken? 

Op zondag vertrokken we op ons gemakje terug naar Limburg, om in de Bisschopsmolen in Maastricht nog een workshop vlaai maken te volgen. Hier konden we allemaal onze creativiteit in de versiering stoppen en natuurlijk konden we tijdens het afbakken van onze eigen vlaaien ook genieten van een vers stuk vlaai. 

Daarna vertrok iedereen met een verse abrikozen-, pruimen- of bosvruchtenvlaai weer naar huis. Een lekkere afsluiting van een heel gezellig jubileumweekend! 

Projecten

Implementatie verkeersmanagementsysteem

Harmonisering applicaties en rijksvastgoedprocessen

Epic owner domein gegevens

Ontwikkelen standaarden omgevingswet

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Business analyse implementatie NIPT

Ontwikkelen standaarden omgevingswet

Transitie vangstregistratietaken- en systemen

Financiering 13 wekenecho

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken