Vacature programmamanager

Werken als programmamanager bij Vellekoop & Meesters
Ben jij op zoek naar een vacature voor programmamanager? Wil jij graag je vaardigheden inzetten voor een van onze opdrachtgevers? Dan horen we bij Vellekoop & Meesters graag van je. Wij brengen onze mensen onder bij non-profit organisaties en overheidsinstanties die de diensten van een professionele, enthousiaste programmamanager goed kunnen gebruiken. De komende jaren zal het ICT landschap van veel overheidspartijen flink veranderen, door gebruik van nieuwe technieken, maar vooral ook door de invoering van nieuwe wetgeving. De verwachting is dat een groot aantal programma’s voor implementatie van wetgeving zal worden opgestart. In de optiek van Vellekoop & Meesters is de invulling van de functie als programmamanager hiervoor cruciaal.

Wat jij van ons krijgt

Wat we van jou verwachten

Werkzaamheden

"Als je het leuk vindt om met jouw werk bij te dragen aan de maatschappij, en je het een uitdaging vindt om behendig met bureaucratie om te gaan om verandering teweeg te brengen, dan is dit een baan voor jou."

Wat verwachten wij van je?

De programmamanager moet in staat zijn om én intern leiding te geven aan meerdere projecten én in staat zijn om de buitenwereld goed te managen. Hiervoor is een programmamanager nodig die scherp is op de inhoudelijke taken, weet wat voor impact wijzigingen hebben voor mensen, processen, systemen en ketens en die goed oog heeft voor maatschappelijke impact. Elk van deze onderdelen is van groot belang om succesvol te kunnen zijn als programmamanager. Ben jij de persoon die we kiezen om een programmamanager vacature in te vullen voor ons, dan krijg je hier natuurlijk altijd goede ondersteuning bij.

Aan de slag als senior programmamanager

Bij Vellekoop & Meester werken we graag met mensen die kennis van zaken hebben, maar die ook enthousiast zijn over het werk dat ze voor ons mogen doen. Die zich willen inzetten voor onze klanten en hun projecten en die alles op alles zullen stellen om deze tot een goed einde te brengen. Wil jij meer weten over wat je van ons kunt verwachten en wat een bepaalde programmamanager vacature precies inhoudt? Neem dan contact met ons op om je vragen hierover aan ons te stellen. Samen met jou nemen we dan de vacature voor programmamanager door en bekijken we of jij de persoon bent die we naar onze klanten uit kunnen sturen.


Over ons

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau met ruim 25 jaar ervaring bij met name overheid en not-for-profit organisaties. Onze adviseurs analyseren en realiseren oplossingen voor complexe organisatie-, innovatie- en informatievraagstukken. Informatiehuishouding speelt een centrale rol om organisaties en procesketens beheersbaar en optimaal te laten functioneren.

Groeipad

Je wordt opgeleid en gecertificeerd in gangbare methoden en technieken, zoals Prince2 en Agile Scrum, SAFe, TOGAF. Het interne IRIS-raamwerk biedt methoden en technieken om klantvraagstukken gestructureerd en gedegen aan te pakken. Naast een intensieve IRIS-Essentialsopleiding zijn er geregeld interne IRIS-verdiepingssessies. Op basis van je eigen ambitie kun je jezelf specialiseren in een specifieke rol.

Collega's aan het woord

Jos Overbeek (38) - Adviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik wil geen nummer zijn bij een groot consultancybureau en bij een bedrijf werken waar je zichtbare resultaten kan boeken die ertoe doen. Vind het belangrijk dat je naast het advies ook de uitvoering meemaakt (tot de nazorg aan toe).

Wat heb je gestudeerd?
Informatiekunde in Tilburg

Wat doe je in je vrije tijd
Hardlopen, naar buiten, strand

Xandra Maan (31) - Adviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
De drive om op inhoud en analyse de beste te zijn wordt gecombineerd met een zeer goede sociale band onder de collega’s. Daardoor voelde ik mij binnen een korte tijd al echt thuis in onze organisatie.

Wat was je vorige baan?
Customer Journey Expert bij ING

Wat doe je in je vrije tijd
Floorball, wandelen met de hond en bordspellen spelen

Rogier van Dam (46) - Partner

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit. Tijdens een werkcollege maakte ik een informatieplan. De docent vond het goed en vroeg of ik bij zijn adviesbureau wilde werken; een groeiend team van ambitieuze adviseurs. Sindsdien ben ik telkens doorgegroeid.

Wat was je vorige baan?
Student assistent

Wat doe je in je vrije tijd?
Koken, gamen en smarthome

Verloop sollicitatieproces

Telefonische kennismaking
Kennismakingsgesprek met twee collega’s
Casusbespreking met twee collega’s
Arbeidsvoorwaarden-gesprek
Welkom!

Lijkt het je wat om bij ons te werken?

Projecten

Ontwikkelen standaarden omgevingswet

Implementatie verkeersmanagementsysteem

Adviseur Integrale Beveiliging

Financiering 13 wekenecho

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Impactanalyse WOO, WEP, WMEBV en WDO

Implementatie verkeersmanagementsysteem

Adviseur Integrale Beveiliging

Business analist Werk Participatie en Inkomen

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken