Vacature informatiemanager

Onze vacature informatiemanager is iets voor jou als je in staat bent dringende informatiebehoeften aan te wijzen en op die manier processen te verbeteren. Je bent een manager, dus een verantwoordelijke functionaris met een team van informatieanalisten die je begeleidt. Jouw team streeft naar perfectie en met jou als leider is dat een realistisch streven. Door informatiebehoeften aan te wijzen, data te analyseren en vervolgens je conclusies te presenteren help je bedrijven beter te worden en te groeien. Werken bij Vellekoop & Meesters (V&M) betekent dat je voornamelijk voor overheidsinstellingen en non-profit organisaties komt te werken en dus ook maatschappelijk een verschil kunt maken.
 

Onze vacature informatiemanager

Er zijn meerdere vacatures voor informatiemanager te vinden, maar V&M is een adviesbureau waarbij je opdrachten ontvangt die je zeker een jaar bezig houden. Tijdens dat jaar staan we nauw in contact en krijg je begeleiding van je manager over de voortgang. Je krijgt eerlijke en positieve feedback, coaching en mentoring en je wordt opgeleid en gecertificeerd in relevante technieken en methoden. Je werkt nauw samen met andere V&M collega’s, zoekt continu naar oplossingen voor vraagstukken en brengt daarover een haalbaar advies uit naar je opdrachtgever. Terwijl je daar werkt bouw je een band op met je opdrachtgever, leer je exact over wat ze nodig hebben en zoeken en werken jullie samen aan groei en verbetering.

Wat verwachten wij van jou?

Aangezien wij voornamelijk werken met maatschappelijk betrokken organisaties, willen we van onze kandidaten zien dat ze hart hebben voor hetzelfde doel. Alle medewerkers van V&M zijn slim, doordacht en scherp en jij bent daar geen uitzondering op. Een academische opleiding in een relevant onderwerp is een vereiste, zowel als een interesse in bedrijfskunde. We zoeken iemand met minimaal 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke omgeving, met voorkeur in een leidinggevende functie. Ben jij deze persoon? Reageer dan op deze informatiemanager vacature en je komt in aanmerking voor een glansrijke carrière bij V&M.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Projectleider bNC SDG

Ontwikkelen data-architectuur

Business analist Werk Participatie en Inkomen

Ontwikkelen standaarden omgevingswet

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Transitie vangstregistratietaken- en systemen

Procesontwerper Sociaal Medische Zaken

Business analist Werk Participatie en Inkomen

Ontwikkelen data-architectuur

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken