Adviseur informatiemanagement

Vellekoop & Meesters is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 25 jaar ervaring bij met name overheid en not-for-profit organisaties. Onze adviseurs informatiemanagement analyseren en realiseren oplossingen voor complexe organisatie-, innovatie- en informatievraagstukken. Voor Vellekoop & Meesters speelt informatiehuishouding een centrale rol om organisaties en procesketens beheersbaar en optimaal te laten functioneren.
 

Wat doet een adviseur informatiemanagement?

Adviseur informatiemanagement is een breed begrip, zoals bijvoorbeeld Business Consultant. Binnen Vellekoop & Meesters kan je als adviseur informatiemanagement verschillende rollen vervullen, van data-analist tot enterprise architect en van projectcoördinator tot programmamanager. Onze adviseurs informatiemanagement brengen kennis en ervaring mee vanuit informatiekundig perspectief en zijn in staat om zich snel te verdiepen in de specifieke domeinkennis van klanten. Een informatiesysteem voor inspecties in de buitenlucht is namelijk toch echt anders dan een informatiesysteem voor administratieve audits. Als adviseurs blijven we onafhankelijk, scherp op leveranciers, maar ook scherp op de opdracht zelf. Op die manier voegen we waarde toe voor de klant en zorgen we in samenwerking met de opdrachtgever voor mooie resultaten.

Maatschappelijk betrokken

We houden ons bezig met grote maatschappelijke thema’s op het gebied van politiek, bestuur en praktijk. Deze zijn vaak weerbarstig en de uitdaging is aan onze adviseurs informatiemanagement om te zorgen dat we het verschil maken om zo onze klanten echt verder te helpen. Daarom moeten we altijd scherp zijn en daar zit onze grootste uitdaging. Ben jij maatschappelijk betrokken en lijkt dit je een leuke uitdaging, neem dan contact met ons op.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Ontwikkelen data-architectuur

Impactanalyse WOO, WEP, WMEBV en WDO

Ontwikkelen standaarden omgevingswet

Adviseur Integrale Beveiliging

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Ontwikkelen data-architectuur

Adviseur Integrale Beveiliging

Impactanalyse WOO, WEP, WMEBV en WDO

Information Engineer en XML-contentspecialist

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken