Vacature data scientist

Wil jij werken als data scientist?
Data neemt ook binnen de overheid een steeds prominentere plek in. Met de opkomst van datagedreven werken worden ook specialisten, zoals data-scientists steeds vaker ingehuurd om te helpen bij het opzetten van data-marts of het maken van managementrapportages. Binnen Vellekoop & Meesters zorg je als data scientist niet alleen voor het rapport, maar help de je organisatie ook verder op weg op het gebied van datagedreven werken. Doordat je naast kennis van data-analyses ook kennis hebt van de inhoud van het werk, weet hoe de processen lopen en in wat voor politieke omgeving de opdrachtgever zich bevindt, ben je staat om te werken aan totaaloplossingen in plaats van te focussen op slechts een enkel product. We vertellen je hier meer over in onze vacature voor senior data scientist, die je elders op deze website terug kunt vinden.

Wat jij van ons krijgt

Wat we van jou verwachten

Werkzaamheden

"Als je het leuk vindt om met jouw werk bij te dragen aan de maatschappij, en je het een uitdaging vindt om behendig met bureaucratie om te gaan om verandering teweeg te brengen, dan is dit een baan voor jou."

Wat verwachten wij van jou?

Voor een functie als data scientist verwachten wij van jou dat je doordacht te werk gaat en dat je scherp en slim bent, net als al je collega’s bij V&M. Andere vereisten uit onze vacature voor data scientist:

• WO-diploma richting informatie, organisatie en IT

• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring

• Een analytische en klantgerichte persoonlijkheid

• Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Kennis van gangbare methoden en technieken, zoals UML, ERD, Prince2 en Agile Scrum, SAFe, Archimate en TOGAF zijn een pré.


Wil je meer weten over een vacature voor data scientist?

Je hebt een vacature voor senior data scientist op onze website zien staan en wil hier graag meer over weten. Je kunt dan altijd even contact met ons opnemen om al je vragen hierover aan ons te stellen. We zitten klaar om met jou de vereisten die worden gesteld in de data scientist vacature door te nemen en zo te bekijken of jij hier de geschikte persoon voor bent. In een persoonlijk gesprek bekijken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen en hoe wij je verder kunnen helpen.  

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau met ruim 25 jaar ervaring bij met name overheid en not-for-profit organisaties. Onze adviseurs analyseren en realiseren oplossingen voor complexe organisatie-, innovatie- en informatievraagstukken. Informatiehuishouding speelt een centrale rol om organisaties en procesketens beheersbaar en optimaal te laten functioneren.

Groeipad

Je wordt opgeleid en gecertificeerd in gangbare methoden en technieken, zoals Prince2 en Agile Scrum, SAFe, TOGAF. Het interne IRIS-raamwerk biedt methoden en technieken om klantvraagstukken gestructureerd en gedegen aan te pakken. Naast een intensieve IRIS-Essentialsopleiding zijn er geregeld interne IRIS-verdiepingssessies. Op basis van je eigen ambitie kun je jezelf specialiseren in een specifieke rol.

Collega's aan het woord

Jos Overbeek (38) - Adviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik wil geen nummer zijn bij een groot consultancybureau en bij een bedrijf werken waar je zichtbare resultaten kan boeken die ertoe doen. Vind het belangrijk dat je naast het advies ook de uitvoering meemaakt (tot de nazorg aan toe).

Wat heb je gestudeerd?
Informatiekunde in Tilburg

Wat doe je in je vrije tijd
Hardlopen, naar buiten, strand

Xandra Maan (31) - Adviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
De drive om op inhoud en analyse de beste te zijn wordt gecombineerd met een zeer goede sociale band onder de collega’s. Daardoor voelde ik mij binnen een korte tijd al echt thuis in onze organisatie.

Wat was je vorige baan?
Customer Journey Expert bij ING

Wat doe je in je vrije tijd
Floorball, wandelen met de hond en bordspellen spelen

Rogier van Dam (46) - Partner

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit. Tijdens een werkcollege maakte ik een informatieplan. De docent vond het goed en vroeg of ik bij zijn adviesbureau wilde werken; een groeiend team van ambitieuze adviseurs. Sindsdien ben ik telkens doorgegroeid.

Wat was je vorige baan?
Student assistent

Wat doe je in je vrije tijd?
Koken, gamen en smarthome

Verloop sollicitatieproces

Telefonische kennismaking
Kennismakingsgesprek met twee collega’s
Casusbespreking met twee collega’s
Arbeidsvoorwaarden-gesprek
Welkom!

Lijkt het je wat om bij ons te werken?

Projecten

BIO-specialist

Projectleider Landelijke Benadering Risicovolle bedrijven

Epic owner domein gegevens

Implementatie exportbeperkingen

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Harmonisering applicaties en rijksvastgoedprocessen

Epic owner domein gegevens

Financiering 13 wekenecho

Projectleider bNC SDG

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken