TOGAF architectuur

Een TOGAF architectuur opzetten voor uw bedrijf
Het is bij elk bedrijf belangrijk dat hier gewerkt wordt aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte enterprise architectuur. Deze architectuur staat ervoor garant dat de doelen van een bedrijf gehaald kunnen worden. Hiervoor is het nodig dat processen, informatie, data, de organisatie, informatiesystemen en de technische infrastructuur goed in kaart worden gebracht. Voor het ontwikkelen en beheren is een enterprise architectuur standaard opgezet die bekend staat onder de naam TOGAF architectuur. Dit is een set best practices en richtlijnen, die gebruikt worden bij het plannen, ontwerpen, implementeren en besturen van een enterprise architectuur. Bij V&M helpen wij u bij het ontwerpen en implementeren van een goede architectuur volgens de TOGAF richtlijnen.

Wat houdt een TOGAF architectuur precies in?

Elk bedrijf heeft een goede enterprise architectuur nodig. Een TOGAF architectuur opzetten of op laten zetten door een extern bedrijf als V&M is dan de juiste keuze. Maar wat is TOGAF precies? Het draait hier om de technieken en methodes die ingezet worden bij het beheren van een bedrijf. Het is een belangrijke, overzichtelijk manier om structuur te krijgen binnen een bedrijf en wordt daarom ook door vele bedrijven ingezet. Met een TOGAF architectuur weet u precies wat voor processen er zijn binnen uw bedrijf en hoe deze verlopen. Het is belangrijk om dit goed in kaart te krijgen, niet alleen om te weten hoe alles werkt bij uw bedrijf, maar ook om te weten waar aanpassingen gedaan moeten worden.

Een TOGAF architectuur laten opzetten door V&M Advies

V&M Advies is een specialist op het gebied van alles wat met enterprise architecturen nodig heeft. Wij worden ingezet bij het gehele proces. We hebben het dan niet alleen over het in kaart brengen van waar een architectuur allemaal aan moet voldoen, maar ook over het proces waarbij dit wordt duidelijk gemaakt aan het bestuur van een bedrijf, waarbij er natuurlijk altijd aanpassingen kunnen worden gemaakt. Het daadwerkelijk ontwikkelen en implementeren van een enterprise architectuur kunt u daarna ook aan ons overlaten. Meer weten hierover? Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Projectleider Landelijke Benadering Risicovolle bedrijven

Enterprise architect

Projectarchitect

Procesontwerper Sociaal Medische Zaken

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Ontwikkelen data-architectuur

Enterprise architect

Adviseur Integrale Beveiliging

Financiering 13 wekenecho

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken