Strategisch adviseur

Wat doet een strategisch adviseur?
Vellekoop & Meesters is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 25 jaar ervaring bij met name overheid en not-for-profit organisaties. Onze strategische adviseurs analyseren en realiseren oplossingen voor complexe organisatie-, innovatie- en informatievraagstukken. Voor ons is strategisch advies op gebied van informatiemanagement altijd onafhankelijk, specifiek gericht en altijd scherp op details. Bij Vellekoop & Meesters kunt u terecht voor strategisch advies op gebied van enterprise architectuur, informatievraagstukken of ketenmanagement vragen. Met ons advies weet u zeker dat processen binnen uw organisatie straks soepeler gaan verlopen.

Een strategisch adviseur inhuren

Staat er bij uw organisatie een reorganisatie op stapel, of krijgt u te maken met andere veranderingen? Dan kan een strategisch adviseur een gemeente of ander soort organisatie hierbij helpen. Deze specialisten houden zich geheel bezig met het opstellen van een strategisch plan waarmee uw organisatie weer jaren vooruit kan. U kunt ook een strategisch adviseur inhuren als er bijvoorbeeld een project voor de deur staat, als er een omgevingsplan aangepast moet worden of als uw bedrijf gaat groeien of inkrimpen. Uw wensen nemen we graag een keer met u door in een vrijblijvend gesprek.

Een strategisch adviseur bij de gemeente inschakelen

Vellekoop & Meesters is een adviesbureau dat al bij vele projecten is ingeschakeld. We raden u dan ook aan om ons in te schakelen als u een strategisch adviseur nodig heeft. Elders op deze website vind u meer informatie over onze mensen en onze werkwijze. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. We vertellen u graag meer over hoe wij u bij kunnen staan. V&M is naast partner op het gebied van strategisch advies ook gespecialiseerd op het gebied van informatiearchitectuur, informatieanalyse en projectmanagement. Wij hebben op elk vlak specialisten in dienst die graag voor u aan de slag gaan. We bekijken dan samen met u of u een enkele specialist in wil schakelen, of dat de werkzaamheden beter uitgevoerd kunnen worden door meerdere van onze experts.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Projectleider bNC SDG

Impactanalyse WOO, WEP, WMEBV en WDO

Portfoliomanager Digilab & Senior adviseur programma Realisatie Interbestuurlijke Datastrategie

Ontwikkelen data-architectuur

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Transitie vangstregistratietaken- en systemen

Business analist Werk Participatie en Inkomen

Portfoliomanager Digilab & Senior adviseur programma Realisatie Interbestuurlijke Datastrategie

Adviseur Integrale Beveiliging

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken