Requirementsanalyse

Laat Vellekoops & Meesters uw requirementsanalyse uitvoeren
De informatieanalisten van Vellekoop & Meesters zijn verantwoordelijk voor het bedenken en doorvoeren van oplossingen voor organisatie-, informatie-, of datavraagstukken. Wij voeren deze werkzaamheden voornamelijk uit voor overheidsinstellingen. De mensen die wij in dienst hebben zijn experts in het snel doorgronden van de organisatie bij uw bedrijf, waarbij we onze klanten altijd scherp houden door de vraag achter de vraag te identificeren. Ze zijn van het begin tot het einde bij een proces betrokken en verdiepen zich continu in relevante richtlijnen, wetten en beleid om op het kennisniveau van de klant te blijven.

Wilt u een requirementsanalyse laten uitvoeren?

De oplossingen die wij aandragen hebben een grote maatschappelijke impact, wat ons motiveert om ons werk zo goed mogelijk te doen. We zijn vaak betrokken bij meerjarige opdrachten, aangezien we hier te maken hebben met het bedenken van een oplossing die veel impact heeft. Op deze manier kunnen wij bij verschillende stadia betrokken zijn en zo het volledige proces in de gaten blijven houden. We werken hierbij intensief samen met de mensen die bij de klant met het proces betrokken zijn. Indien nodig en mogelijk worden er ook meerdere collega´s van ons eigen bureau ingeschakeld om alles tot een zo goed mogelijk einde te brengen. Vellekoop & Meesters is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 25 jaar ervaring bij met name overheid en not-for-profit organisaties. 

Een requirementanalyse van Vellekoop & Meesters (V&M)

V&M is een onafhankelijk adviesbureau en we hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het adviseren van overheidsinstellingen en ook van non-profit organisaties. Voor een requirementsanalyse ben je bij ons aan het juiste adres. Een requirementsanalyse staat bij ons niet op zichzelf, maar hangt samen met de bedrijfsprocessen, de bestaande informatiehuishouding en de kaders en richtlijnen die vanuit de business architectuur zijn meegegeven. Daarnaast zijn de functionele requirements losgekoppeld van de techniek. Op deze manier krijg je inzicht in de echte wensen en eisen en zorgen we ervoor dat ze ook nog zijn te realiseren door te kijken naar beschikbare tijd en budget.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Programma Wet Straffen en Beschermen

Lead Architect programma Ketenvoorzieningen

Portfoliomanager Digilab & Senior adviseur programma Realisatie Interbestuurlijke Datastrategie

Inrichten van databeheer en analytics

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Enterprise architect

Business analyse implementatie NIPT

Adviseur Integrale Beveiliging

Ontwikkelen standaarden omgevingswet

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken