Vacature projectmanager interim

Een interim projectmanager inschakelen
Vellekoop en Meesters (V&M) biedt als onafhankelijk adviesbureau vaak opdrachten aan als projectmanager op interim basis. Wij kijken verder dan alleen de PRINCE2 of IPMA certificering en zoeken mensen die én kunnen organiseren én scherp zijn op de inhoud. Op die manier zorgen we voor een toegevoegde waarde voor onze klanten en kunnen we langdurige relaties opbouwen. Vellekoop & Meesters werkt louter met mensen die ervaring hebben in het uitvoeren en begeleiden van projecten op ICT-gebied, binnen de overheidscontext. Dit zijn mensen die altijd een achtergrond in IT-management hebben en die geïnteresseerd zijn om te werken binnen verschillende domeinen. Zoekt u dan ook een interim projectmanager, dan raden wij u aan om hier contact over op te nemen met ons.

Wat jij van ons krijgt

Wat we van jou verwachten

Werkzaamheden

"Als je het leuk vindt om met jouw werk bij te dragen aan de maatschappij, en je het een uitdaging vindt om behendig met bureaucratie om te gaan om verandering teweeg te brengen, dan is dit een baan voor jou."

Werken met een interim projectmanager

Wij hebben vaak klanten die een projectmanager interim willen inschakelen. Dit behoort bij ons dan ook altijd tot de mogelijkheden. Wij brengen dan mensen bij u onder die het gehele project, van begin tot eind, begeleiden. Ze zijn dan bij uw organisatie verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van IT-projecten. Ze bekijken wat de wensen zijn van het management en hoe de IT-afdeling van de betreffende organisatie hierin kan ondersteunen. Zo worden wensen en mogelijkheden goed op elkaar afgestemd en sturen onze mensen de betrokken afdelingen aan. We brengen daarbij in kaart wat precies de wensen zijn en bekijken hoe deze gerealiseerd kunnen worden.

Wilt u een projectmanager interim inschakelen?

We horen graag van u als u een project manager op interim basis van Vellekoop & Meesters in wilt schakelen. We staan altijd klaar om met u door te nemen wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u mensen nodig voor een omvangrijk project dat meerdere jaren kan gaan duren? Dat is geen enkel probleem. We bieden u de ondersteuning die nodig is om elk project tot een goed einde te brengen. Het is daarbij ook mogelijk om meerdere mensen tegelijk in te schakelen, die samen met uw mensen dan op zoek gaan naar de beste manier om een project tot een goed einde te brengen.

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau met ruim 25 jaar ervaring bij met name overheid en not-for-profit organisaties. Onze adviseurs analyseren en realiseren oplossingen voor complexe organisatie-, innovatie- en informatievraagstukken. Informatiehuishouding speelt een centrale rol om organisaties en procesketens beheersbaar en optimaal te laten functioneren.

Groeipad

Je wordt opgeleid en gecertificeerd in gangbare methoden en technieken, zoals Prince2 en Agile Scrum, SAFe, TOGAF. Het interne IRIS-raamwerk biedt methoden en technieken om klantvraagstukken gestructureerd en gedegen aan te pakken. Naast een intensieve IRIS-Essentialsopleiding zijn er geregeld interne IRIS-verdiepingssessies. Op basis van je eigen ambitie kun je jezelf specialiseren in een specifieke rol.

Collega's aan het woord

Jos Overbeek (38) - Adviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik wil geen nummer zijn bij een groot consultancybureau en bij een bedrijf werken waar je zichtbare resultaten kan boeken die ertoe doen. Vind het belangrijk dat je naast het advies ook de uitvoering meemaakt (tot de nazorg aan toe).

Wat heb je gestudeerd?
Informatiekunde in Tilburg

Wat doe je in je vrije tijd
Hardlopen, naar buiten, strand

Xandra Maan (31) - Adviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
De drive om op inhoud en analyse de beste te zijn wordt gecombineerd met een zeer goede sociale band onder de collega’s. Daardoor voelde ik mij binnen een korte tijd al echt thuis in onze organisatie.

Wat was je vorige baan?
Customer Journey Expert bij ING

Wat doe je in je vrije tijd
Floorball, wandelen met de hond en bordspellen spelen

Rogier van Dam (46) - Partner

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit. Tijdens een werkcollege maakte ik een informatieplan. De docent vond het goed en vroeg of ik bij zijn adviesbureau wilde werken; een groeiend team van ambitieuze adviseurs. Sindsdien ben ik telkens doorgegroeid.

Wat was je vorige baan?
Student assistent

Wat doe je in je vrije tijd?
Koken, gamen en smarthome

Verloop sollicitatieproces

Telefonische kennismaking
Kennismakingsgesprek met twee collega’s
Casusbespreking met twee collega’s
Arbeidsvoorwaarden-gesprek
Welkom!

Lijkt het je wat om bij ons te werken?

Projecten

Ontwikkelen standaarden omgevingswet

Procesontwerper Sociaal Medische Zaken

Lead Architect programma Ketenvoorzieningen

Impactanalyse WOO, WEP, WMEBV en WDO

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Harmonisering applicaties en rijksvastgoedprocessen

Financiering 13 wekenecho

Inrichten van databeheer en analytics

Portfoliomanager Digilab & Senior adviseur programma Realisatie Interbestuurlijke Datastrategie

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken