Alex de Bokx

Alex de Bokx

Ik werk graag aan digitaliseringsopgaven waar overheid en ondernemers elkaar kunnen versterken. Hier vind ik mijn passie in het smeden van innovatieve bruggen tussen de publieke en private sector. Mijn specialiteiten omvatten projectmanagement, analyse en verandermanagement. Samen staan we voor opwindende uitdagingen, waarbij de synergie een grote kracht is.

Oussama Akhiyat

Oussama Akhiyat

Met mijn achtergrond in Nanobiology heb ik aardig wat data-gerelateerde opdrachten uitgevoerd. Voor mijn eerdere projecten heb ik me mogen verdiepen in met name Machine Learning. Dit leverde een aantal mooie voorspellende modellen op: van het detecteren van kwaadaardige tumor cellen in datasets tot het detecteren van dode cellen in microscopie afbeeldingen. Wat mij erg […]

Bram Nederlof

Bram Nederlof

Vanuit mijn theoretische onderbouwing en praktische ervaring in informatie en data-analyse, help ik organisaties met het oplossen van verschillende uitdagingen. Ik haal plezier uit het oplossen van complexe vraagstukken en het ondersteunen van complexe projecten. Ik vind het voornamelijk erg interessant wanneer er verschillende stakeholders betrokken zijn.

Olaf Koopman

Ik omgeef me graag in complexe domeinen om daar met een vernieuwende blik structuur aan te brengen. Zodat men zowel op de hoofdlijnen als in de details vooruitgang kan boeken en het werk makkelijker wordt gemaakt. Daarbij verbind ik graag mensen en ketens om gezamenlijk het doel te behalen.

Peter Hakvoort

Ik adviseer overheden en bedrijven op strategisch en tactisch niveau. Ik doe projectmanagement voor bedrijven en ik ga daarbij moeilijke zaken niet uit de weg. Mijn passie is om partijen gezamenlijk naar een doel te brengen en iets voor elkaar krijgen voor de klant.

Wilko Moraal

Ik zie ICT als een belangrijke driver om processen op een nieuwe manier uit te voeren. Op ‘de tekentafel’ kun je prachtige processen ontwerpen, maar zonder constante dialoog met de makers en de gebruikers kom je er niet. Mijn ambitie is om zowel in de realisatie als de implementatie te zorgen voor gedragen keuzes en […]

Felix Rodriguez Vingerhoets

Complexe materie toegankelijk maken, zaken gedaan krijgen en het verschil kunnen maken, dat is mijn passie in mijn werk. Een brug slaan tussen de wensen van de organisatie en de mogelijkheden van IT, niet door routinematig kant-en-klaar producten aan te bieden maar samen met de belanghebbenden een op het vraagstuk toegesneden oplossingen te creëren.

Maikel Meulema

Ik vind het leuk om structuur aan te brengen in complexe informatiekundige vraagstukken om zo samen met de klant tot een duurzaam resultaat te komen. De combinatie van de analytische en communicatieve aspecten in mijn werk geeft me veel energie. Een brug zijn tussen IT en organisatie, mens en techniek, dat is mijn doel.

Projecten

Epic owner domein gegevens

Business analist Werk Participatie en Inkomen

Financiering 13 wekenecho

Transitie vangstregistratietaken- en systemen

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Projectleider bNC SDG

Programma Wet Straffen en Beschermen

Information Engineer en XML-contentspecialist

Optimaliseren processen asielketen

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken