Ketenmanagement

Ketenmanagement met Vellekoop & Meesters
Bij Vellekoop & Meesters bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ketenmanagement adviseur met verstand van zaken. Ketenmanagement staat binnen het overheidsdomein steeds meer in de belangstelling. Overheid en bedrijfsleven zoeken elkaar – soms noodgedwongen – op om administratieve lasten te verlichten en tegemoet te komen aan de vragen van zowel de consument als het bedrijfsleven. Op die plekken waar ketenpartners met elkaar samenwerken om zo toegevoegde waarde te creëren, vormt de ketenarchitectuur hét instrument voor optimalisatie van de keten. Door ontwikkeling van de ketenarchitectuur wordt de brug geslagen tussen de belangen, processen, gegevens, organisatie en automatisering van de verschillende schakels in de keten.

Wat houdt ketenmanagement precies in?

Een keten definiëren wij als: ‘Een samenhangende combinatie van zelfstandige organisaties die samenwerken om een gedeeld doel te bereiken, waarbij de toegevoegde waarde van ieder van de individuele organisaties op voorhand bekend is’. In deze definitie bestaat de keten uit een aaneenschakeling van individuele organisaties. Een veelgebruikte definitie van een organisatie is: ‘Een samenwerkend geheel van mensen en middelen gericht op het bereiken van een bepaalde missie’. Als deze organisaties met elkaar samenwerken, dan moeten er goede afspraken worden gemaakt, waarbij er goed naar wordt gekeken dat alle betrokken organisaties evenveel inbreng hebben.

Waarom een ketenmanagement adviesbureau inschakelen?

Het is verstandig om een ketenmanagement adviesbureau in te schakelen als verschillende organisaties met elkaar samenwerken. Deze ketenmanager kan er namelijk voor zorgen dat het overzicht wordt bewaard en dat duidelijk is wat de onderlinge taken zijn. Ketenmanagement van Vellekoop en Meester levert de garantie dat u te maken krijgt met een expert op dit gebied, die weet hoe een keten het beste kan functioneren. Maak een afspraak met ons om door te nemen hoe wij u hierbij het beste kunnen ondersteunen. Zo weet u straks zeker dat u er met onze mensen op kunt vertrouwen dat alles goed wordt geregeld. Meer informatie over ons bureau en onze mensen vindt u elders op deze website. Hier leest u ook meer over onze manier van werken en onze achterliggende filosofie.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Procesontwerper Sociaal Medische Zaken

Optimaliseren processen asielketen

Impactanalyse WOO, WEP, WMEBV en WDO

Business analist Werk Participatie en Inkomen

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Projectleider Landelijke Benadering Risicovolle bedrijven

Information Engineer en XML-contentspecialist

Impactanalyse WOO, WEP, WMEBV en WDO

Financiering 13 wekenecho

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken