Informatie architect

Werken met een informatie architect
De informatiearchitecten van Vellekoop & Meesters (V&M) geven richting aan de ontwikkeling van overheidsorganisaties, alsmede de informatievoorziening die hierbij komt kijken. Ze zorgen dat de klantomgeving snel doorgrond wordt en dat op basis hiervan structuren aangebracht worden. Deze hebben ten doel het inkaderen van vraagstukken en hier richting aan geven. Dit alles in lijn met de doelen van de organisatie en de speerpunten van het management. Ze kunnen daarnaast ook adviseren over de consequenties van een reorganisatie, of over wat goede strategieën zijn voor het vernieuwen van een ICT-landschap. Vaak zijn onze mensen ook bezig met de informatie-uitwisseling in ketens, waarbij het altijd een uitdaging is om samen met meerdere organisaties (publiek én privaat) tot een goed resultaat te komen. 

Wanneer een informatie architect inschakelen?

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom het goed is om een informatie architect in te schakelen bij uw organisatie. Staan er veranderingen op stapel bij uw organisatie, waarbij ook de informatiebehoefte gaat veranderen? Een informatie architect helpt u dan om dit in goede banen te leiden. Een informatie architect inhuren is ook verstandig wanneer u merkt dat bij uw bedrijf de informatiestroom niet optimaal is. Dit kan komen doordat software verouderd is, er met systemen wordt gewerkt die niet meer ondersteund worden of als er een te grote toename is geweest van het aantal gebruikers. Wat de redenen ook zijn, een informatie architect helpt u hier orde in aan te brengen en alles dusdanig in te richten dat het weer perfect functioneert.

Een informatie architect inschakelen bij Vellekoop & Meesters

Heeft u behoefte aan een gesprek met een ervaren informatie architect, om zo door te nemen waar het mis gaat bij uw organisatie? Of komen er veranderingen aan bij uw bedrijf en wilt u al van tevoren de informatievoorziening hierop aanpassen? Wat uw wensen ook zijn, bij Vellekoop & Meesters weten we hoe wij u hierbij moeten ondersteunen. Neem dan ook contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Hier bekijken we wat uw wensen zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. U weet dan zeker of een informatie architect inhuren de beste optie is.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Financiering 13 wekenecho

Harmonisering applicaties en rijksvastgoedprocessen

Business analyse implementatie NIPT

Adviseur Integrale Beveiliging

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Epic owner domein gegevens

Lead Architect programma Ketenvoorzieningen

Projectarchitect

Ontwikkelen data-architectuur

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken