Businessanalist

Wilt u een professionele businessanalist inschakelen?
Heeft u bij een bedrijf of andere soort organisatie behoefte aan een specialist die alles voor u in kaart brengt en met een goed advies komt? Dan bent u bij Vellekoop & Meesters aan het juiste adres. Een businessanalist is in staat om behoeftes van een bedrijf aan te wijzen en deze om te zetten naar bruikbare, betaalbare en duurzame oplossingen. De business analist kent de organisatie, weet hoe de processen werken, brengt de bijbehorende informatiebehoefte in beeld en voorziet de vraagstukken van gedegen oplossingen. Adviseurs van Vellekoop & Meesters zijn kritisch, maar vooral altijd scherp. Levert een proces de benodigde informatie op? Sluiten processen goed op elkaar aan? Is het mogelijk om gegevens te hergebruiken binnen verschillende applicaties? Kortom, de business analist zorgt ervoor dat proces- en informatiehuishouding op orde zijn!

Wanneer een businessanalist inschakelen?

Merkt u binnen uw bedrijf dat alles niet helemaal naar wens verloopt? Wellicht hapert de informatievoorziening, zijn processen niet goed gedefinieerd of wordt er niet optimaal samengewerkt tussen verschillende afdelingen. Een business analist inhuren is dan een goed idee. Deze bekijkt waar het mis gaat en bekijkt hoe dit het beste aangepakt kan worden. Er wordt niet alleen een analyse gemaakt, maar ook een duidelijke oplossing aangedragen, die u helpt om de zaken ten goede te keren. Een businessanalist kan u ook helpen als er veranderingen zijn binnen een bedrijf, die voor een veranderde informatiebehoefte zorgen.

Vandaag nog een businessanalist inschakelen

Het is belangrijk om problemen binnen een organisatie niet te lang problemen door te laten lopen. Beter is het om zo snel mogelijk met een expert op dit gebied om tafel te gaan. Als u kiest voor een businessanalist inhuren van Vellekoop & Meesters, dan mag u er op rekenen dat er snel een oplossing komt. We hebben voor vele organisaties een analyse uitgevoerd en aan de hand hiervan een goed plan opgesteld. Maar onze specialisten zijn ook op vele andere gebieden in te schakelen. U vindt hier elders op deze website meer informatie over, maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om meer over ons bureau te weten te komen.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Ontwikkelen data-architectuur

BIO-specialist

Optimaliseren processen asielketen

Adviseur Integrale Beveiliging

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Information Engineer en XML-contentspecialist

Procesontwerper Sociaal Medische Zaken

BIO-specialist

Implementatie verkeersmanagementsysteem

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken