Adviseur kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement bij een bedrijf
Binnen een bedrijf is het belangrijk dat processen functioneren en dat ze goed op elkaar afgestemd zijn. Managementsystemen moeten goed zijn ingericht en duidelijk zijn voor iedereen die bij een bedrijf werkt. Kwaliteitsmanagement is dan ook een onderwerp dat bij elk bedrijf alle aandacht verdient. Hiermee zorg je er namelijk voor dat een organisatie goed draait en dat deze vooral ook klaar is voor de toekomst. Bij Vellekoop & Meesters zijn wij altijd op zoek naar een adviseur met kwaliteitsmanagement als specialisatie. Wanneer jij bij ons aan de slag gaat wordt je ingezet bij onze klanten, die ons kwaliteitsmanagement adviesbureau in willen schakelen om ook de kwaliteit bij hun bedrijf op hoog niveau te houden.

Werken als kwaliteitsmanagement adviseur

Een adviseur kwaliteitsmanagement is verantwoordelijk voor onderwerpen zoals procesverbetering, managementsystemen en interne audits. Je adviseert je collega’s in verscheidene afdeling over hoe ze zich kunnen verbeteren en efficiënter kunnen werken. Als het nodig is, doe je interne audits en beoordeel je daarmee waar de behoeften liggen. Externe audits horen ook tot je werkzaamheden. In beide gevallen werk je samen met collega’s bij de opdrachtgever aan verbeterpunten en bewaken jullie de voortgang van de procesverandering. Vellekoop & Meesters is een kwaliteitsmanagement adviesbureau dat professionals inzet bij non-profit en overheidsorganisaties.

Waarom kwaliteitsmanagement belangrijk is

Kwaliteitsmanagement is een onderwerp dat binnen elke organisatie een belangrijke functie heeft. Hiermee heeft deze organisatie namelijk goed zicht op de kwaliteit van de interne organisatie- en communicatiestructuur. Zo krijgt men ook inzicht in de eisen die verschillende afdelingen binnen een organisatie kunnen hebben, die hen helpen om goed te functioneren. Wanneer jij voor ons als kwaliteitsmanagement adviseur aan de slag gaat help jij bedrijven bij dit proces. Wil jij je via ons kwaliteitsmanagement adviesbureau in gaan zetten voor onze klanten? Dan horen we graag van je. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen met jou hoe wij elkaar verder kunnen helpen en of jij binnen onze organisatie past.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Implementatie verkeersmanagementsysteem

Ontwikkelen standaarden omgevingswet

Epic owner domein gegevens

Ontwikkelen data-architectuur

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Programma Wet Straffen en Beschermen

Business analyse implementatie NIPT

Projectleider Landelijke Benadering Risicovolle bedrijven

Financiering 13 wekenecho

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken