Adviseur informatievoorziening

Wat doet een adviseur informatievoorziening?
Er is een grote maatschappelijke behoefte aan digitale oplossingen en een adviseur informatievoorziening is betrokken bij projecten waarin dat wordt bevorderd. Vellekoop en Meesters (V&M) is een onafhankelijk adviesbureau dat professionals samenbrengt met non-profit organisaties en overheidsinstellingen. Software moet in orde zijn, op elkaar aansluiten en de behoeftes van burgers en collega’s vervullen. Als adviseur zijn wij van begin tot eind nauw betrokken bij projecten op het gebied van informatievoorziening . We hebben hierbij te maken met aan de ene kant de wensen van de opdrachtgever en aan de andere kant alle technische aspecten, zoals privacy, techniek en security. Het is daarbij belangrijk om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten.

Waar schakelt u een informatievoorziening adviseur voor in?

Informatie is voor elke organisatie belangrijk. Maar hoe zorgt u ervoor dat iedereen toegang heeft tot de juiste informatie? Dit moet dan ook nog zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt. Daar is goede software voor nodig, maar ook de benodigde processen moeten helemaal op orde zijn. Als u ons informatievoorziening adviesbureau inschakelt, dan mag u er op rekenen dat u mensen met kennis in huis haalt. Wij brengen in kaart waar de informatiebehoefte zich precies bevindt, hoe informatie het beste verwerkt kan worden en welke paden hierbij worden genomen. Zo kan de informatievoorziening binnen een organisatie zo goed mogelijk worden ingericht.

Een afspraak maken met een adviseur informatievoorziening

We gaan als informatievoorziening adviseur graag een keer met u om tafel zitten. We nemen dan met u door waar de behoeftes zich bij uw non-profit organisatie of overheidsinstelling precies bevinden. Wij hebben op dit gebied door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Deze ervaring zetten wij graag in om ook uw organisatie verder te helpen. Voor meer informatie over ons adviesbureau kunt u ook elders op deze website kijken. Hier kunt u meer lezen over wat wij als informatievoorziening adviesbureau allemaal voor u kunnen betekenen.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Ontwikkelen data-architectuur

Programma Wet Straffen en Beschermen

Information Engineer en XML-contentspecialist

Business analist Werk Participatie en Inkomen

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Enterprise architect

BIO-specialist

Lead Architect programma Ketenvoorzieningen

Epic owner domein gegevens

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken