Adviesbureau organisatieverandering

Een adviesbureau voor organisatieverandering inschakelen
Tegenwoordig worden veel problemen aangepakt door te starten met een oplossing, vaak op het gebied van IT. In de kern lost dit het probleem vaak niet op, maar is er op meer vlakken verandering nodig. Vellekoop & Meesters kan helpen bij zo’n organisatieverandering! Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau met ruim 25 jaar ervaring bij met name overheid en not-for-profit organisaties. Onze adviseurs analyseren en realiseren oplossingen voor complexe organisatie-, innovatie- en informatievraagstukken. Voor ons speelt informatiehuishouding een centrale rol om organisaties en procesketens beheersbaar en optimaal te laten functioneren.
 

De adviseur op het gebied van organisatieverandering

Wat houdt organisatieverandering precies in? Dit is een proces waarbij er wordt gekeken naar hoe een organisatie functioneert. Zijn er punten waar een verandering doorgevoerd kan worden om de prestaties te verbeteren? Indien dit duidelijk in kaart is gebracht kan er begonnen worden met het daadwerkelijk aanbrengen van veranderingen. Er moet alleen wel goed gekeken worden welke veranderingen echt noodzakelijk zijn en op welke gebieden enkele aanpassingen voldoen. Onze specialisten op dit gebied komen graag een keer bij u langs om te bekijken wat er nodig is. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Wilt u een adviesbureau voor organisatieverandering inschakelen?

Een adviesbureau voor organisatieverandering inschakelen is een goede stap als u uw organisatie beter wilt laten functioneren. Vellekoop & Meesters is een onafhankelijk adviesbureau met organisatieverandering als specialisatie. Wij kunnen voor een positieve verandering zorgen bij zowel kleine als grote organisaties. Het maakt hierbij niet uit hoe complex het vraagstuk blijkt te zijn. Is er een adviseur voor organisatieverandering nodig om groei in goede banen te leiden? Of zijn het de huidige processen die aanpassing vereisen? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat dit in goed overleg met u wordt aangepakt. U vindt meer informatie over onze diensten elders op deze website. Hier leest u ook meer over mensen en de filosofie aan de hand waarvan wij werken.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

Harmonisering applicaties en rijksvastgoedprocessen

Business analist Werk Participatie en Inkomen

Lead Architect programma Ketenvoorzieningen

Inrichten van databeheer en analytics

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Impactanalyse WOO, WEP, WMEBV en WDO

Portfoliomanager Digilab & Senior adviseur programma Realisatie Interbestuurlijke Datastrategie

Harmonisering applicaties en rijksvastgoedprocessen

Business analyse implementatie NIPT

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken