Adviesbureau organisatieontwikkeling

Het belang van organisatieontwikkeling
Stilstand is funest voor elke organisatie. Als iets binnen een bedrijf al jarenlang goed gaat, dan wil dat niet zeggen dat dit ook goed blijft gaan. Het is dan ook voor elk bedrijf belangrijk om in de gaten te houden wat er op het gebied van ontwikkeling mogelijk is. Misschien is het goed om bepaalde onderdelen van een bedrijf af te stoten en te vervangen door andere elementen. Maar het kan ook dat processen die al tijden worden gebruikt een grondige aanpassing nodig hebben. Het is dan goed om hiervoor eens om tafel te gaan zitten met een adviesbureau waar kennis van zaken en ervaring aanwezig zijn. Vellekoop & Meesters is dit adviesbureau.

Een adviesbureau voor organisatieontwikkeling inschakelen

Vellekoop & Meesters is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van organisatieontwikkeling. Bij ons is ruim 25 jaar ervaring aanwezig, bij met name overheid en not-for-profit organisaties. De adviseurs analyseren en realiseren oplossingen voor complexe organisatie-, innovatie- en informatievraagstukken. Voor Vellekoop & Meesters speelt informatiehuishouding een centrale rol om organisaties en procesketens beheersbaar en optimaal te laten functioneren. De toenemende mate van digitalisering, nieuwe wetgeving op het gebied van overheidsinformatie en het delen hiervan, alsmede de opkomst van o.a. datagedreven werken, maken het nodig dat overheidsorganisaties zich blijven ontwikkelen.

De adviseur voor organisatieontwikkeling

Als adviesbureau met organisatieontwikkeling als specialisatie kunnen wij u helpen om het ontwikkelpad uit te stippelen, over de assen van business en IT. Zo is uw organisatie in staat om zowel aan de uitvoeringskant, als binnen het IT-landschap, klaar te zijn voor toekomstige ontwikkelingen. Als adviseur organisatieontwikkeling hebben wij door de jaren heen al vele bedrijven geholpen om noodzakelijke stappen te nemen om hun bedrijf klaar te maken voor de toekomst en er zo voor te zorgen dat men helemaal klaar is voor nieuwe uitdagingen. We gaan hiermee graag ook voor u aan de slag. Wilt u ons adviesbureau voor organisatieontwikkeling inschakelen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij we gaan bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wat wij doen bij Vellekoop & Meesters

Architectuur

Informatieanalyse

Projectmanagement

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Of neem direct contact op met onze medewerkers.

Contactformulier

Projecten

BIO-specialist

Implementatie verkeersmanagementsysteem

Projectleider bNC SDG

Enterprise architect

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Information Engineer en XML-contentspecialist

Ontwikkelen standaarden omgevingswet

Portfoliomanager Digilab & Senior adviseur programma Realisatie Interbestuurlijke Datastrategie

Financiering 13 wekenecho

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken