Kwaliteit = VM – ISO9001

Peter Hakvoort

Certificering

Afgelopen maand hebben we de rapportage ontvangen van EIK certificering over de ISO9001-audit met dank aan Peter IJsenbrant. Dit was de laatste rapportage van deze driejarige auditcyclus resulterend in een meer dan positief resultaat. Deze periode hebben we vanuit V&M hard gewerkt aan het opzetten en inrichten van een nieuw sturingsmodel. Continu verbeteren en vernieuwen ook als je meer dan 25 jaar bestaat.

Trots op mijn collega’s en Vellekoop & Meesters. Hierdoor zijn we klaar voor de komende 25 jaar.

Meedoen?

Wil je werken aan opdrachten bij uitvoeringsorganisaties bij de overheid? Op het snijvlak van organisatie, informatie en IT? Kom eens een kop koffie drinken om nader kennis te maken.

Peter Hakvoort – Partner Vellekoop & Meesters B.V.

Een aantal quotes uit het auditrapport

β€œHet auditteam heeft met tevredenheid vastgesteld dat het kwaliteitsmanagementsysteem van Vellekoop & Meesters uitstekend functioneert en adequaat ondersteunend is bij het werken aan continue verbetering. Er is permanent aandacht voor het borgen van de kwaliteit door het maken van heldere afspraken, op basis van een goede onderlinge collegialiteit.”

β€œEr is een evidente nieuwe energie en positieve flow in het bedrijf waarneembaar. Er wordt met toewijding gewerkt aan het versterken van de kwaliteitscultuur van de organisatie.”

β€œDe professionals tonen onverminderd een hoge gerichtheid op het leveren van kwaliteit bij de klant.β€œ

β€œHet algehele beeld van de kwaliteit van Vellekoop & Meesters wordt bevestigd door de continu hoge klanttevredenheid en de consequente uitvoering van de in het primair proces afgesproken kwaliteitsborging”

Projecten

Inrichten van databeheer en analytics

Programma Wet Straffen en Beschermen

Impactanalyse WOO, WEP, WMEBV en WDO

Information Engineer en XML-contentspecialist

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken

Projecten

Programma Wet Straffen en Beschermen

Transitie vangstregistratietaken- en systemen

Procesontwerper Sociaal Medische Zaken

Impactanalyse WOO, WEP, WMEBV en WDO

Contact

Vellekoop & Meesters
Drs. W. van Royenstraat 3a
3871 AN Hoevelaken